Company Profile

Byens rum.

De fleste mennesker kender forskellen på byrum, vi haster igennem, og byrum, vi føler glæde ved at være til stede i. Stedets ånd skabes af livet i byen, men byen skabes også gennem iscenesættelsen af det fysiske rums form, farver og overflader og af rummenes møblering, belysning og beplantning. Byens rum er et demokratisk rum for alle og får stadig større betydning.

Det er denne slags byrum, GH form ønsker at være en del af.

Virksomhedsprofil

GH form udvikler, fremstiller og sælger GH form udstyr til byens rum.

Produktudviklingen finder sted i samarbejde med nordiske designere, arkitekter eller kunstnere og vores egne jernstøberier. GH form bidrager med viden om udformning af produkter, således at de optimeres med hensyn til udformning, miljø- og produktionsomkostninger.

GH form deltager også i individuelle udviklingsforløb i samråd med bygherre til projekter der ønsker en egen profil til det enkelte projekt.

Målet er, at inventar til byens rum, formgivningsmæssigt og funktionelt, bliver lige så smukt og anerkendt som dansk formgivning i øvrigt.

Værdier

GH form vil også i fremtiden leve op til at være en ansvarlig og bæredygtig virksomhed

Bæredygtige materialer og samarbejde med de bedste formgivere er vores grundsten.

Høj kvalitet og dansk / nordisk design.

Social og miljømæssig ansvarlighed såvel som sikkerhed for alle medarbejdere og samarbejdspartnere.

GH form er et dansk familieejet selskab, der gerne vil fastholde ånden og fordelene med korte kommunikationsveje, fleksibilitet og nærhed.